Essex lokale myndigheter skoler naughty dato nå

: Sitat: "Bruker Barend skryter på sin brukerside om hvor. En frittfrembyggbru er bygget på stedet. Heng opp en meisebolle eller annet snacks og plasser en passende buske i nærheten, ta plass og «skyt» når spirrevippen mellomlander på vei til godsakene. Mener derfor at han bør omtales som Großadmiral Raeder, ev Großadmiral (storadmiral) Raeder.) KjellG. Org, dvs nynorsk, samisk, bokmål/riksmål, engelsk, tysk, fransk, spansk, polsk osv - men uansett, vi avanserer. Det er klart det er mer logisk at navnene ligger på den «korrekt» transkriberte måten, dvs. ) Antar at du snakker om Matriark forlag? Dessuten, den såkalte «Wikipedias anbefalte standard» som du viser til avslutningsvis i ditt siste innlegg, sier faktisk at kyrillisk u skal transkriberes som i, så det er i så fall du som må endre på den om ditt syn skal følges. 20:24 (CET) Ser ut som KristofferAG har gjort en formidabel jobb her slik at det meste av detaljinformasjon på hovedartikkelen nå kan fjernes. Det blir like vanskelig som å skille serbere fra ukrainere, eller prøve å transkribere navnet til en norsk-pakistaner.

16:37 (CET) Ukens konkurranse Rediger Ukens konkurranse denne uken må vel kalles en suksess: Shauni har 65 artikler, nesten 4500 poeng Cavernia har 322 artikler, 3557 poeng Løken har 44 artikler og 1595 poeng Jon Salte har. Men for en 4-5 dager siden begynte firefox å fungere dårlig på VGs arkiv, og jeg testa derfor explorer og oppdaga til min forbauselse at den nå fungerte bra. Her kunne man ha egne verktøy for å håndtere referanser, interwiki og kategorier utenfor selve tekstflyten. Selv heller jeg mot det Bjoertvedt ( diskusjon bidrag ) og Sidhekin ( diskusjon bidrag ) har påpekt. Intil i midten av januar i år) og har aldri hatt den slags problemer før. 16:23 (CET) Jeg synes Orzada argumenterer gjennomgående klart og godt i denne diskusjonen, og støtter ham. 11:16 (CET) Fra SNL: «I jordoverflaten dannes meteorittkrater ved nedslag av en meteoritt» i mine ører er det bedre enn «innslag» (er det ikke noe som er på TV?) eller «impakt» (skrekk gru). 22:55 (CET) Hei Haros! Og de som kjenner både offisielle og mer uformelle navn, vil vel vanligvis vente å finne artiklene på de offisielle navnene.

08:32 (CET) Bowdlerize og come across Rediger Kan noen hjelpe meg med dette? Avrunding opp av indianerstammer var en rotete og voldelig affære. Et slikt rot er det også i mediene. Disse vedvarte en 2 måneder. Kanskje noen mener at de to-tre første punktene er Evergreens som fortjener kumulert plass på lista, ikke vet jeg.

En annen olympisk morsomhet å tenke på; en:Torkel Engeness - flaggbærer som ikke var OL-deltager. 16:13 (CET) On second thought - lurer på om ikke Middle eight kan være en:Bridge (music), og at det var samarbeide mellom McCartney og Starr. Det er fornuftig at dokumentet Wikipedia:Transkripsjon fra kyrillisk henviser til Språkrådet for offisielle retningslinjer. Her er det altså en handlingsplikt som en myndighet kan begrunne sine tiltak med. Inntil så skjer er ikke y gjengs bruk, og stilmanualen leggger (heldgvis) stor vekt på folkets språkforståelse. Det at noe er en offisiell standard, betyr ikke at Wikipedia skal følge den. Cannot retrieve contributors at this time. Videre: Er ikke dette temaet egentlig utdebattert? Takk for interessant svar.

Slik er det bare, vi trenger ikke å velge på vegne av de 100.000 wiki-brukerne våre. Jeg hadde en Java-applet gående i en annen fane, men da jeg stengte fanen med Java-appleten (og deaktiverte Java forsvant problemet. Takk for fint svar. Wp(!) skriver de i en:Unicode : «the latest version of Unicode consists of a repertoire of more than 107,000 characters covering 90 scripts» og «Unicode defines a codespace of 1,114,112 code points.divided into seventeen planes, each comprising. Dersom en på de viste betongbruene setter lengden av den den mitre "bjelkeseksjonen" til 0 m, så er disse bygd på samme måte som Quebec bridge og er imo fritt-frembygg broer. 16:05 (CET) Takk for svar. Det første er distraught. Stamme jaktet, samlet og migrert. Jeg ser ASO nylig har lagt inn en del kulturstoff i den, men artikkelen er fortsatt skral. 20:35 (CET) Ja, det blir situasjonsavhengig.

...

Bruk av datoer for sex oss spareobligasjoner løpetid

Mvh, Apple farmer. Hvilket ville dere ha valgt i denne sammenhengen? 16:23 (CET) Middle eight er forklart tidligere. Hver gang vi stiller krav om at de må hente inn flere sider for å gjenskape innholdet så øker vi terskelen og gjør gjenbruk vanskeligere. 11:06 (CET) Ut fra de andre Wikipedia-utgavene og et raskt google-søk ser det ut til at begrepene Kosmisk kollisjon eller kosmisk katastrofe er de mest brukte. Tyskerne bruker fagtermen(?) Impakt som overskrift, men jeg så ikke over resten, så disposisjonen er en annen skål. eirik diskusjon. Hvordan kan det ha seg at dette er tillatt på eksempelvis den engelske og italienske versjonen? Jeg ville ihvertfall ikke slettenominert en sånn, selv om jeg vet og forstår at jeg neppe tilhører flertallet her.

Vår egen Erlend Bjørtvedt har skaffet seg erfaring fra begge steder, fagansvarlig på Store Norske, og er samtidig solid og fryktinngytende bidragsyter på Wikipedia. 20:36 (CET) Det er viktig å skille mellom et objekt og omtale av et objekt. Det kan også være nyttig å se på hvilke generelle regler vi har og her er jo Språkrådet en god kilde. En rekke mislykkede traktater og angrep motivert den amerikanske regjeringen for å danne en flytting program for Navajo og Apache indianerstammer. Underveis nedover i «versjonene» ergret jeg meg først over at navn ikke lot seg sortere riktig, så jeg laget versjon. Vi skriver alle Chaudry og Raja - hvorfor følger vi de britiske kolonistenes transkribsjon av disse navnene - jeg hadde da vitterlig forventet Tsjaudri og Radjsa? 07:04 (CET) Jeg forsøkte nylig å redigere med explorer, men da funka det normalt.

Vi hjelper leserne dit ved omdirigeringer om nødvendig. 12:08 (CET) Takk igjen, Stigmj! Lurifaks hadde omtrent samme tema. I 1942, kort tid etter angrepet på Pearl Harbor, var en gruppe av Navajo frivillige rekruttert til å skape en hemmelig kode ved hjelp av sitt eget morsmål. 11:24 (CET) Tusen takk!

Traktaten Bosque Redondo kalt for en rekke bestemmelser, herunder en slutt på raid som hadde plaget Southwest i århundrer. Men det er ikke rett: De er anbefalte minimumsgrenser for å hindre akutte skader (varmeskader på vev og hallusinasjoner og det er enhvers ansvar å vurdere om de er tilstrekkelige i forhold til kunnskapen om hvordan helseskader oppstår: icnirp Guidelines. TommyG ( d b ). Høyden er enten jevn for mindre bruer, eller tykkest på midten jfr endel eldre jernbanebruer. «Vi» har til vane for å gi en medaljeoversikt (se Marit Bjørgen ) som oppsummerer de store resultatene. Engelsk og svensk Wikipedia: Lead break redirect Guitar solo Dubbelinspelning, engelska overdubbing, innebär att man efter att.ex. Saken er den at NRKs platearkiv eller Nasjonalbiblioteket ikke har den. Jeg stoler ikke helt på mine evner til pen klipp og lim og interwiki-styring, men kanskje noen med tunga rett i munnen kan ta frem saks og klister og sortere ut litt hit og litt dit? 15:19 (CET) Jeg har nå laget en Infoboks valg som er i bruk på Stortingsvalget 2005. Det er ikke lenge siden vi var.

Nye kashmiri sex japan skoler jenter

Så, er Timosjenko innarbeidet nok på norsk til at man overstyrer retningslinjene i dette tilfellet? Slik at man kan vise det i en artikkel. 23:31 (CET) Jeg hadde samme utgangspunkt en gang, og gikk til biblioteket og lånte mikrofilm av en gammel avis. Dersom en lokal myndighet derimot vil saksøke Helse- og Omsorgsdepartementet og/eller Helsedirektoratet og/eller Statens strålevern og/eller Samferdselsdepartementet for ikke å gjøre jobben sin, altså å ikke vise den aktsomheten som. Alternativt, idet jeg titter på kilden, spesifisere betalingen: «han godtok motvillig et forlik om å betale privat massasje oslo sex stilinger en kvart million dollar»?

17:00 (CET) bruker begrepet Kosmisk nedslag. På latin lyder denne problematikken slik, lest med verseføtter som angitt: _ vv _ v v _ v v_ v _ v v _ v Tunc tua res agitur, paries-qum proximus ardet. Av 1500-tallet, ble de heve mais og bønner, akkurat som Pueblo indianerne. De grenseverdiene som er anbefalt i «icnirp Guidelines fremstilles av sentrale norske myndigheter som de grenseverdiene man har å forholde seg til. Oppdatering av resultater i nasjonsartikler etter.

12:32 (CET) Goodness Gracious Me Rediger Jeg har oversatt en del artikler om utenlandske sanger til norsk. Jeg kan skaffe et bilde av den når snøen forsvinner, detaljene er jo ikke akkurat særlig synlige nå om dagen. Jeg ser ikke noen fare for at dette skal være vanskelig å gjenbruke, for syntaksen vil være den samme hele veien, og langt enklere å forstå enn en vanlig tabell. Av og til krever dette mange flere referanser enn 10-12. Noen spørsmål til: Betyr DVD extra tilleggsutgave til DVD? Dette begynte å oppstå tirsdag kveld. Kritikkløs avskrift av Snorre er heller ingen god ting. Det siste kan for eksempel gjelde en skole mot et borettslag med mobilmaster på, foreldre mot en skole med trådløse nettverk, kommunen mot en bedrift eller en nettoperatør.

Se også den danske teksten. 21:26 (CET) Nå har jeg lagt inn en tredje tabell, i nok et format, og jeg ville virkelig sette pris på en tilbakemelding om hvilket format som foretrekkes! 18:41 (CET) Vet du noe mer? Da skal jeg i løpet av dagen putte inn en versjon nummer fire, med gjentatte linjer for utøverne, slik at hver eneste pokal får sin linje, ikke bare hver utøver. 20:52 (CET) Muligens kan det tolkes som at alt dette stoffet som produseres av dette anarkistiske og tvilsomme kollektivet av amatører får en enestående, opplevd bruksverdi i praksis? Her er det helt annerledes med.eks bulgarsk, som utvilsomt er et eget språk selv om det er svært nær russisk. Det må ha vært. La OL-skribentene velge hvordan de vil jobbe, men om de velger innholdsmaler, skal de substes i etterkant. 21:23 (CET) Ikke helt godt nei. Hovedpoeng altså, etter min mening: Transkriber ukrainske navn etter språkrådets transkripsjonsregler, fra ukrainsk navneform, med mindre det er klart at personen er russisk-talende, i så fall brukes språkrådets transkripsjonsregler fra russisk navneform.

Jeg heller til det siste for jeg mener vedlikehold av referanser er «idiotarbeid» som kan og bør automatiseres. Derfor har vi artikler som ligger under Bill Clinton (ikke William Jefferson Clinton Lewis Carroll (ikke Charles Lutwidge Dodgson ) og elg (ikke Alces alces ).» Som du ser, nevner den ikke aviser. Med en slik argumentasjon svekker kommunen / skolen sin strategiske posisjon overfor sentrale myndigheter og næringsaktører som ellers kunne vært stilt til ansvar. Det er mulig at systemet er mer komplisert enn nødvendig, men så vidt jeg vet finnes det ingen bedre måte å løse det. For meg virker «000 skvadronen» (uten bindestrek) som en språklig bastard, som bør unngås. Slik kunnskapsstatus er, er det blitt en aktuell problemstilling hvem som blir sittende med regninga når helseskader fra elektromagnetisk stråling er påvist eller sannsynliggjort. 15:46 (CET) Takk, det er nyttig å vite. Hvis noen kan ordne en slik utvidelse av mal flyselskap så er det fint, men andre bransjer bør også vurderes i forhold til dette. Betyr det å gå sammen om? Noe jeg tolker som at maks antall tegn er en drøy million mens det per i dag er drøyt hundre tusen tegn.

Noen som vet hva som er galt? 01:26 (CET) Det Bjoertvedt sier her er feil. Jon Harald Søby. Ansvaret faller tyngst på den sterke. Betyr come across' å støte på eller møte tilfeldig? 10:38 (CET) Eventuelt en underside til Orakelet. Er derfor tvilsom rettesnor: svakere kan ha sterkere biologisk virkning.) At man får slike dommer, henger selvsagt sammen med at dommerne har forstått at grenseverdiene er minimumsgrenser og basert på svært snevre skadekriterier (akutt vevskade og hallusinasjoner mens dagens kunnskap. Som kjent benyttes kyrillisk for flere språk enn bare russisk og det er det spørsmålet mitt gjelder. Blir kvaliteten god nok til at det kan brukes på Wikpedia?

Dato cougars online norweigian

Det kan tenkes at dette kan fungere, engang, om det blir et annet apparat for det, men slik det ser ut nå så virker det som noe våre fiender har kokt sammen for på en listig måte sørge for at bidragsytere slutter i fortvilelse. Dersom Språkrådets regler er så veldig krystallklare, så vil vel aviser og myndigheter begynne å følge dem og da blir det gjengs bruk." Svar: Språkrådets transkripsjonsregler er krystallklare. 14:45 (CET) Bildene er gode nok, forutsatt at du har en stødig hånd. Jeg har tatt alle resultatene (sålangt) i en olympisk gren og lagt inn i en mal, og det kan da linkes til denne malen fra artiklene i hovedrommet; se Norge under Vinter-OL 2010 (under langrenn, essex lokale myndigheter skoler naughty dato nå skiskyting eller skihopping). Tro hvem som får æren av å runde milepælen?